WordPress blog of website!

Met meer dan 644 miljoen actieve wordpress websites wereldwijd, is WordPress het ideale platform voor uw website of blog. Bovendien is WordPress bij multiprovider zeer eenvoudig te installeren. Met onze WordPress Hosting installeert u in één druk op de knop uw blog of website en bent u direct online! Onze WordPress professionals bieden u gratis hulp en ondersteuning en er zijn vele duizenden thema’s beschikbaar die WordPress in een handomdraai omtoveren tot een professionele website.

Over WordPress

WordPress is gestart in 2003, het begon als een klein project waarbij met weinig code eenvoudig tekst op het web kon worden gepubliceerd. In de begin periode kende WordPress slechts een aantal gebruikers. Sindsdien is er een hoop veranderd, vele webloggers en webdesigners maken inmiddels naar volle tevredenheid gebruik van WordPress.

Momenteel maakt zo’n 19% van alle websites wereldwijd gebruik van WordPress en kent het product dan ook een enorme community aan gebruikers. WordPress wordt allang niet meer alleen gebruikt als blog maar is ook uitermate geschikt om volwaardige websites mee te bouwen. Het grote voordeel van WordPress is dat u zonder diepgaande programmeerkennis een professionele website of blog kunt bouwen