Waarom kiezen voor Magento voor e-commerce websiteontwikkeling?

Met het voortdurend stijgende aantal online shoppers over de hele wereld, moeten alle bedrijven uitkijken naar een eigen online winkel om hun producten en diensten te verkopen. Er zijn verschillende uitstekende e-commerce webontwikkelingsoplossingen die er zijn, zoals Magento, Shopify, WooCommerce en meer, ze kunnen de taak van het bouwen van een gebruiksvriendelijke e-commerce website vergemakkelijken.

Magento is een e-commerce platform, gecreëerd als een open source technologie. Het biedt een verscheidenheid aan verschillende functies, zoals winkelwagensystemen, het beheren van inhoud en functionaliteit, catalogusbeheer en vele andere. Nike, Samsung, Coca-Cola en vele andere gerenommeerde online retailers gebruiken Magento op dit moment. Het platform heeft 4,55% van het marktaandeel van e-commerce in handen, waardoor het het op drie na grootste e-commerceplatform is, met ongeveer 141.800 websites.

Magento is een complete oplossing voor het bouwen van een e-commerce website die uw merk en producten weerspiegelt. Een Magento e-commerce ontwikkelingsbedrijf is in staat om een ​​geweldige online winkel te creëren met behulp van een scala aan functies, zoals Magento debugger, EcomDev PHP-eenheid, eenvoudige hints voor tempelpaden, zoekvelden voor meerdere winkels en meer. Deze geweldige functies en vele andere functionaliteiten van Magento moedigen e-commercebedrijven aan om Magento te kiezen boven andere e-commerce ontwikkelingsplatforms.

Laten we nu bespreken waarom Magento een topkeuze zou zijn voor uw e-commerce website.

• Betaalbare website-ontwikkeling

• Beheer van meerdere websites

• Magento-community

• Open-sourceplatform

• Uitstekende prestatie

• Betalingsmogelijkheden

• SEO-vriendelijk platform

• Mobiele ervaring

• Integratie met derden

Ongeacht de grootte van uw bedrijf, u kunt uw online winkel maken met behulp van enkele basisfuncties van Magento en overschakelen naar een geavanceerde aangepaste versie wanneer uw bedrijf het tempo opvoert. Magento is speciaal ontwikkeld om een ​​e-commerce oplossing te zijn, het biedt veel geweldige functies die ontwikkelaars helpen om met gemak een gebruiksvriendelijke e-commerce website te bouwen.

Laten we in detail lezen waarom Magento een goede optie kan zijn voor uw e-commerce website of uw toekomstige online winkel.

1. Betaalbare website-ontwikkeling

Betaalbaarheid is een belangrijke factor om te overwegen bij het kiezen van een e-commerce ontwikkelingsplatform. Als u op zoek bent naar een snelle en voordelige e-commerce oplossing, kan Magento een goede optie zijn. De ontwikkeling van Magento-websites is betaalbaar omdat cloudhosting de kosten van onderhoud, monitoring en hosting van een e-commerce-oplossing verlaagt. De kosten zijn sterk afhankelijk van het aantal functies dat u wilt, uw locatie en de Magento-versie die u hebt gekozen. De gemiddelde kosten voor een Magento-website beginnen bij $ 2000.

2. Beheer van meerdere websites

Het gebruik van een optie voor meerdere winkels op een e-commercewebsite is een geweldig idee. Als u een uitgebreide multi-store-strategie op uw online winkel wilt toepassen, kan Magento de beste keuze zijn. Magento heeft de voorkeur van veel online bedrijven voor een strategie met meerdere winkels waarmee u online winkels kunt maken en beheren vanuit één dashboard. Het is een snelle manier om producten aan meerdere winkels toe te voegen, deze functionaliteit is tijdbesparend en maakt het ontwikkelen van websites veel eenvoudiger.

3. Magento-gemeenschap

Magento heeft een enorme community van toegewijde ontwikkelaars, programmeurs, bloggers, projectmanagers, enz. Als ontwikkelaars met een probleem worden geconfronteerd, kunnen ze contact opnemen met de communityleden. Meer dan 360.000 forumleden zijn verbonden aan de gemeenschap, ze zijn goed uitgerust in het geven van de juiste richtlijnen en oplossingen voor een bepaald probleem. De Magento-community houdt gebruikers regelmatig op de hoogte van trends en de nieuwste technologie.

4. Open source-platform

Magento is gratis en open source, in tegenstelling tot een van de topconcurrenten Shopify, waar je moet betalen. Met het platform kunnen online retailers websites aanpassen aan hun zakelijke voorkeuren. Als u een Magento-ontwikkelbureau inhuurt, kunnen Magento-experts uw Magento-webwinkel ontwikkelen en promoten met behulp van Magento-modules. Door Magento-modules in de online winkel te installeren of te ontwikkelen, kan de ontwikkelaar nieuwe functies toevoegen voor een indrukwekkende look en feel.

5. Uitstekende prestaties

Magento is een duidelijke winnaar als het gaat om het verminderen van de laadtijd van pagina’s, het verwerken van query’s en andere statische bewerkingen, het zorgt voor hoge prestaties van uw e-commerce website. Magento heeft ook de voorkeur vanwege de duizenden extensies die kunnen worden gebruikt voor aanpassingsdoeleinden. U kunt uw e-commerce website eenvoudig laten opvallen door nieuwe aanpassingen toe te voegen.

6. Betaalmogelijkheden

De integratie van populaire betaalmethoden op e-commerce websites is een must gezien het gemak van een deel van de klanten. Magento ondersteunt bijna alle populaire betaalmethoden zoals PayPal, Authorize.net, Google checkout, Amazon-betaling, bankoverschrijving, rembours en andere methoden. Bied gebruikers, indien mogelijk, altijd een verscheidenheid aan betalingsopties in uw online winkel, zodat uw klanten zonder enige moeite online kunnen betalenn SEO-vriendelijk platform dat u een voordeel geeft ten opzichte van andere e-commerceoplossingen. Het platform zit boordevol functies zoals SEO-vriendelijke URL-structuur, sitemaps, positioneringslaag, URL-vereisten, beschrijvingen, enz. Integratie van SEO-plug-ins en -extensies kan uw website helpen hoger te scoren, dus ga voor deze functies om uw website vriendelijker en gemakkelijk te crawlen door Google-bots, voor een betere positionering van de resultatenpagina’s van zoekmachines.

8. Mobiele ervaring

Ongeveer 60% van de online kopers gebruikt mobiele apparaten om bestellingen te plaatsen. Daarom moet u een online winkel ontwikkelen die compatibel is met smartphones. Gelukkig ondersteunt Magento HTML5 om de winkelervaring op mobiele apparaten te verbeteren en ook om de afbeeldingsgrootte aan te passen en video te ondersteunen. In eenvoudige bewoordingen kan Magento de beste keuze zijn voor het ontwikkelen van uitzonderlijke mobiele winkelprestaties.

9. Integratie met derden

Met het ontwikkelplatform van Magento is het eenvoudiger om een ​​groot aantal diensten van derden te integreren op uw e-commerce website. Dit omvat het opnemen van betalingsgateways, databasetoepassingen, transport, verzending, het volgen van bestellingen, enz. Daarnaast biedt het platform ingebouwde Google-tools zoals Google Analytics, Google Checkout en Google Base, waarmee u de prestaties van uw website in de gaten kunt houden .

Laten we Magento vergelijken met andere top e-commerce oplossingen

Magento-ontwikkelingsservices worden door veel e-commercewebsites over de hele wereld gebruikt en het platform wordt een topkeuze voor alle soorten kleine en middelgrote bedrijven. Magento biedt niet alleen ongelooflijke functies, maar presteert ook beter dan populaire e-commerce-oplossingen zoals Shopify en WooCommerce als het gaat om bepaalde functies of services.

Laten we in detail lezen en populaire online winkelontwikkelingsplatforms vergelijken.

Magento

Als u meer dan 500 artikelen op uw e-commerce website verkoopt, overweeg dan Magento voor uw online winkel. Het biedt een allesomvattende oplossing op lange termijn, tal van aanpassingsmogelijkheden en een enorme Magento-community.

Shopify

Als je haast hebt om producten in je online winkel te verkopen, is Shopify de beste optie. Dit is een geweldig platform als je niet van plan bent om over te stappen naar een ander e-commerce CMS en tevreden bent met bestaande thema’s en ontwerpen voor je online winkel.

WooCommerce

Dit is een perfecte keuze als u op zoek bent naar maatwerk op hoog niveau. Deze WordPress-plug-in is het beste voor kleine tot middelgrote online winkels.

Gevolgtrekking

Of u nu een bestaande online winkel heeft of van plan bent er in de toekomst een te starten, kies altijd een platform dat past bij uw budget en voorkeuren. Magento kan uw eerste keuze zijn, aangezien de ontwikkeling van Magento-websites goedkoper is in vergelijking met andere platforms zoals Shopify en veel ongelooflijke functies biedt tegen lagere ontwikkelingskosten.

Als u Magento enterprise-editie koopt, ontvangt u een reeks functies, zoals segmentatie met gerichte aanbiedingen, autorisatie voor retourbeheer, prijs en promoties, verbeterd catalogusbeheer, een aanpasbaar CMS en nog veel meer. In het geval van een gevestigd bedrijf, moet u zich concentreren op de Magento enterprise-editie en u kunt Magento-ontwikkelaars inhuren om een ​​schaalbare online winkel te creëren met functies en functionaliteiten naar keuze.